Producten activeren

Wanneer je een artikel aangemaakt hebt, wil je deze natuurlijk graag toevoegen aan je webshop. Standaard zijn alle producten inactief in al je webshops, maar met deze handleiding kan je de producten activeren. Als je een product wil activeren navigeer je via het menu naar producten, zoek je het product op en klik op de blauwe bekijken knop om de product detail pagina te openen. Je zal dan het volgende scherm krijgen:

Hier zal standaard het product op niet zichtbaar en niet actief staan. Om het product weer te kunnen laten geven in de webshop moet je het product activeren en zichtbaar maken. Dit doe je door rechtsboven in actief in shop op bewerken te klikken en het vinkje voor je shop te activeren en op opslaan te klikken. Om het product zichtbaar te maken kan je klikken op het oranje potlood in productinformatie en onderin de pagina zichbaar in de webwinkel te activeren. Je product zal nu zichtbaar zijn in alle webwinkels die actief gezet zijn.