Het aanmaken van een product

Welkom bij UPX | Shop. Voor het inrichten van een shop heb ik een aantal artikelen geschreven om je hierbij te helpen. We beginnen met het aanmaken van een product, want een shop is natuurlijk niets zonder producten. Wanneer je voor het eerst inlogt krijg je hetvolgende scherm te zien:

Als je in het menu op producten klikt en daarna rechts op de groene knop toevoegen, krijg je een aantal velden die je in moet vullen, namelijk:

• Productnaam
    • Artiekelnummer
    • BTW percentage
    • Productprijs (zonder BTW)
    • Productgroep

Al deze velden kan je na de tijd nog aanpassen op het Artikelnummer na, hou er ook rekening mee dat het artikelnummer altijd uniek moet zijn. In dit voorbeeld voeg ik de Apple MacBook Air toe aan mijn webshop:

Wanneer je hierna op toevoegen drukt heb je je eerste product toegevoegd.