Meldingen voor niet leverbare producten

Wanneer een product niet leverbaar is is het natuurlijk de bedoeling dat er een nette melding weergegeven wordt met de leverstatus van het product. Als je weet dat een product binnen een week weer op voorraad is wil je natuurlijk graag dat dit op de webshop vermeld wordt en niet dat er een melding staat dat het product niet leverbaar is. In dit artikel leg ik uit hoe je deze meldingen kan aanmaken en kan gebruiken.

Aanmaken

Om een aangepaste melding aan te maken doe je het volgende:

• Navigeer via het menu naar instellingen
    • Klik op het tabblad Product beschikbaarheden.
    • Klik op de groene toevoegen knop
    • Vul de titel en periode in en druk op opslaan.

Je hebt een nieuwe beschikbaarheid aangemaakt. Wanneer je deze niet op standaard hebt gezet zal deze verder nog niet gebruikt worden.

Inschakelen van de melding

Om de melding in te schakelen voor een product doe je het volgende:

• Navigeer via het menu naar producten
    • Selecteer het product waarvan je de melding wilt aanpassen.
    • Ga naar het voorraad tabblad en klik op de edit button link in het beheer menu.
    • Hier kan je je niet op voorraad bericht wijzigen naar je net nieuw aangemaakte melding.
    • Druk op opslaan en het bericht zal zijn gewijzigd.

Wanneer je nu op je webshop kijkt kan je zien dat de aangepaste melding weergegeven wordt.