Attributen

Ieder product heeft zijn eigen (technische) specificaties ofwel attributen. Met deze attributen kan je jouw klant beter informeren over je producten en het zorgt ervoor dat je producten gefilterd kunnen worden. Voor dit voorbeeld ga ik de specificaties van de eerder aangemaakte MacBook invullen.

Voorbereiden van de attributen.

Na het aanmaken van de attributen (hier komt later een ander artikel voor) moeten deze toegevoegd worden aan een layout. Dit kan je zo doen:

1. Navigeer via het menu naar Attributen lay-out klik achter bij Admin product op de groene knop en versleep alle attributen die wilt laten zien in de admin van Niet toegekend naar Laten zien. De volgorde is de volgorde zoals deze in het admin overzicht zal worden weergegeven.
    2. Klik op opslaan en dan terug en doe hetzelfde nog eens voor Shop Product.

Invullen van de attributen

1. Navigeer je naar producten en klik op het product die waarvan je de attributen wilt aanpassen.
    2. Druk op het oranje potlood en onderin vind je een lijst met je zojuist geactiveerde attributen.
    3. Vul de lijst met attributen zoveel mogelijk in.
    4. Druk op opslaan en je product heeft nu attributen.